matildaocholivia

Direktlänk till inlägg 22 april 2012

Ridhuset med Thora

Av Matilda Olivia - 22 april 2012 14:43

Hellu.... Idag så har jag ridit Thora i ridhus för första gången. Jag gick upp typ vid 06.30 idag :O Sen så hämtade vi upp Therese 08.15 på busshållplatsen o sen åkte vi till hästarna. Bittan va jättenervös idag för hon fattade att vi skulle iväg nånstans, men det fattade inte Thora. Ändå va Bittan lättare att lasta in i transporten än Thora.. Det tog jätte-lång tid.. ^^ Efter ett låååångt tag så gick Thora på transporten ändå och vi kunde åka iväg till Ale Ridport. Vi red i deras ridhus där.

 

När vi lastade ur dem så va Thora jätte-nervös. Hon skakade som en rädd hundvalp, stackarn.. :P Hon typ bajsade jätte-mycke oxå, hon va ju såå nervös asså :P 

Inne i ridhuset va det likadant. så jag fick leda runt henne lite innan jag satt upp och så fick Yvonne leda oss några varv innan hon kunde släppa lös oss ;P Det första vi såg när vi kom in i ridhuset va att de stod uppställde MASSOR av hinder som låg på runt 140 cm, vissa lägre då ;) Men vi skulle ju inte hoppa så högt så Yvonne fick gå runt och sänka ner alla hinder så det blev bommar.

Det va så mycket ljud överallt, man kunde höra hovslagaren på andra sida väggen och så flög de runt ett par fåglar upp i taket. Jag trodde Thora skulle skita ner sig, hahah.. Nejj, förlot Thora :P <3


Sen gick det lite bättre och jag kunde börja trava och galoppera    Therese och Bittan hoppade. Men jag red bara över bommar och sånt idag, för Thora va ju suuuper nervös..

Det va ett hörn i ridhuset som Thora VÄGRADE att gå förbi. Hon stannade och backade och dumma sig men jag fick fram henne till slut ändå ;)


Efter att ha vart i ridhuset och tränat i nästan 2 timmar (?) så va vi ju alla trötta och ville hem och släppa ut hästarna och sen bara äta. Men det fick vi inte, för Thora va jätte-jobbig att lasta in när vi skulle tillbaka hem igen.. *suck*. Så där stod vi och kämpade, men det gick ju inte.... ^^ Thora stegrade sig JÄTTE-HÖGT och kickade o dummade sig   När vi inte orkade mer så gick jag in i ridhuset och hämtade en lina. Vi fick nästan "trycka" in henne med linan och sen gick hon på (*Alla pustade ut..*) När vi va hemme igen gjorde vi bara stallsysslorna och sen åkte jag hem.


Nu ska vi börja lastträna Thora, sa Yvonne. Så hon kan sluta dumma sig, och stå på 4 ben, inte 2!! Sen åker jag till Thora på Tisdag, Torsdag och Söndag igen. ;)


  

 

                                         

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Matilda Olivia - 3 oktober 2013 22:39

                                              ...

Av Matilda Olivia - 2 maj 2013 20:29

                                                                                                                                              ...

Av Matilda Olivia - 2 april 2013 16:45

                                                                        ...

Av Matilda Olivia - 1 mars 2013 16:28

                                     

Av Matilda Olivia - 12 februari 2013 18:00

                                                  ...

Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards