matildaocholivia

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Matilda Olivia - 29 februari 2012 21:43

Hellu.. Jaa, jag har ju inte skrivit nåt sen i Söndags, jag vet.. Men det har vart så mycke med skolan och så, så jag har inte orkat.   Iallafall, Måndag-Onsdag (idag) så har det bara vart trööök skola och imon så e det samma sak. Och så e det Engelska + NO-läxa tills imon med, jag har tränat ;)  På Fredag så e det svenska läxa oxå. 


 

Våran idrottslärare Terese, har bestämmt att vi ska springa 3,5 km (eller 2,5 km för de som hellre vill det) VARJE Fredag morgon, asså det e idrottslektion då ;) Vi började med det förra fredagen, och det va faktiskt rätt skönt att va ute och springa, men det va nog för att det va så fint väder just då..   


 

På fredag så åker vi nog till pappa, vi ska va där igen denna helgen eftersom vi va hos mamma 2 gånger en annan gång.. På Lördag så ska jag äntligen upp till min söta Sessan <3 Har längtat efter att rida där uppe nu!! Jag hoppas att vi hoppar på Lördag igen, för det har gått så bra på dom sista hoppträningarna, så jag vill gärna fortsätta liite till. Men det kommer vi ju isåfall göra andra gånger om det inte blir på Lördag!! ;)


 

Sen så ska jag ju provrida Tora nån gång i helgen oxå, tror på Lördag, men vet inte säkert ännu.. Hoppas det går BRA!?  

 

Sen så läääääängtar jag så mycke tills vi ska på semester till Lanzarotte!! Fast det e ju super-långt kvar, typ 1 år :O (asså den 25 December 2012) Men jag längtar till sommaren oxå! Vi kommer göra såå mycke kul då!! Det som är planerat än sålänge är:


 

* Att Jag, Jenny och pappa ska åka till min Farmor i England (vi har inte vart hos henne på 10 år) Det kommer bli såå kul, gissa varför, joo för hon har en massa hästar så jag kan rida VARJE dag= Kan det bli bättre!?  

 

* Jag, mamma, Jenny, Bosse o Rebecka ska till våran sommarstuga i Halmstad och va där.. jaa, hur länge vi vill    Den ligger typ precis vid stranden och den stranden e typ en av de "finaste" i Svergie :P

 

* Jag ska på ridläger (Om vi hinner/har råd) Det blir isåfall troligen ett ridläger som ligger mellan Kungsbacka och Varberg. Men, vi får se hur det blir med de där....


* Vi kommer åka till Damnmark med Diana o Helene och bada på vårt favorit-ställe där.  


 

Aaa, det e det som jag vet just nu som jag kommer göra på sommarlovet, sen kommer det säkert ändra sig, med jaja....  :)

 

Sen så kommer jag säkert ha vatten-krig med Olivia i hennes trädgård, vi har typ alltid det på sommaren!! :P :D




 

             

 

               

Våran sista klassresa med klass 6A.. Saknar!! Även fast vi fick sova i militär-tält som hade hål i och läckte in (vi sovde där när det va värsta åsk-natten) Och ja va så rädd så jag låg typ under Olivia hela natten, så va det ändå en BRA klssresa. Vi hade såå kul och så badade vi i en sjö som vattnet bokstavligen va SVART och så va det en geggig botten + att badkläderna luktade gammal ank-skit efteråt.. Men men, det va ändå KUL, som sagt.   Heheheh..


 

                      










Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år ♥

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards