matildaocholivia

Alla inlägg under januari 2012

Av Matilda Olivia - 14 januari 2012 20:55

Hejj, jag behöver lite hjälp.  Jag har INGEN ANING om vad det finns för BRA ridläger i närheten av Göteborg?? Kan nån hjälpa mig eller!?  


 

 

       

Av Matilda Olivia - 14 januari 2012 12:43

HejHej, Nu har jag nästan precis kommit hem från hoppträningen.  Det gick superbra!!  Jag hade ju min sötnos Sessan, och vi tränade på att hoppa studs och hon va så duktig <3 Mamma skulle ha filmat :/  Man jaja, vi hoppar ju fler gånger.  Men iallafall så va det bara 2 studs hinder, först va bommarna "snea" och så travade vi över som uppvärmning.  Och sen så satte vi upp dom "snea" bommarna till kryss och hoppade dom i galopp några gånger och (detta tycker ju jag då :P ) vi va bäst i gruppen idag    Spencer blev ju (som vanligt) rädd för alla som gick upp o ner för läktaren hela tiden så han hoppade till och sprang runt lite ibland, men inte så mycke då.  Men hon som red på honom ville inte rida han mer den lektionen eller nåt tror jag för hon bytte häst med en annan i vår grupp ?  Men det gick ganska bra för alla i gruppen idag ändå  


 

Jag vet inte vad vi ska göra nästa vecka men jag tror jag får ha Sessan igen om ingen anna vill ha henne då.


 

Ni som inte rider eller håller på med hästar kanske inte fattade så mycke jag skrev men jaja, ni behöver isåfall inte fatta det  


 


   

Jag orkar inte lägga upp en egen bild på Sessan så jag lånade en från AJRK´s hemsida.

Men detta är Sessan iallafall, sötnosen <3 Hon är blanding mellan fjording och islandshäst, så ni vet, och vi är båda född 1998  


 

 Ni har ju redan sett denna filmen, men det va iallafall första gången jag red henne.


 

   

Jag vet att det inte ser så bra ut när jag rider slalomen där, men det va ju första gången på henne.

   


 

 

         
   




Av Matilda Olivia - 13 januari 2012 17:23

HeyHey, Jag måste SKYNDA nu för jag ska snart sticka till Olivia och sen blire AleLyckan   Jag kanske skriver ikväll om hur det va, om jag orkar då, annars så gör jag det imon ;)


 

Heeeeeejjjjjdåå <3


 

 

   


 

 

               

Av Matilda Olivia - 12 januari 2012 17:52

Tjoo! Hela förra veckan va jag i Orsa och åkte längdskidor med min skidochorienterings klubb, Alehof. De va super duper kul. Jag tror jag skulle kunna skriva ett inlägg som är typ lika långt som 5 böcker som bara handlar om den resan.  Därför tänker jag inte skriva nått alls.


Idag va jag i skolan och på näst sista lektionen så hade jag 2 tuggummin i munnen. När jag skulle göra en bubbla tog jag i liite för mycke och spotta ut tuggummit på Matildas bänk. Jag och Matilda och Lina asgarvade .


Imon är de fredagen den trettonde. Så jag ska förföka vara extra försiktig hela dagen. På kvällen ska jag och några kompsar till AleLyckan, ett ställe där man kan spela tennis, badminton, innebandy och sånt shit. De ska bli kul, eller de blev de iallafall förran gången.


På helgen ska jag nog hänga med min bror hem till hans lägenhet i Jönköping. Vi ska åka skidor för de finns snö där. Här regnar de ju bara.... Aja, de kommer säkert snö snart! Jag kommer ändå åka på massa skid resor där de finns snö, men de vore ju kul om de kom lite snö hemma oxå.

Tllbaka till Jönköping. Jag kommer nog träna 2 pass varje dag och på kvällen har min bror mutat mig med att gå på bio om jag följer med, och bio är ju inte helt fel. Jag tror jag sover över där. Ibland är de inte så dummt med brorsor iallafall.


   /Olivia <3

Av Matilda Olivia - 12 januari 2012 17:42

Hejj!!  Idag va jag frisk igen, eller inte helt frisk men jag kunde gå till skolan iallafall.  Det var ju som vanligt ganska tråkigt och bara samma trööökiga lektioner hela tiden :(  Men imon så e det ju Fredag   Och då ska vi tjejor, ni vet Jag, Olivia, Kajsa och Emmie o alla, åka till AleLyckan   Det kommer ju bli kul, jag har bara vart där 1 gång innan och det va med samma tjejer oxå.






Sen på Lördag blir det hoppträning med min sötnos Sessan tror jag ? Men det blir ju iallafall kul där med :) På Söndag så får jag vila, så e det typ alltid på Söndagar. Och så börjar skolan igen på måndag.


Som ni kanske har märkt så har Olivia inte skrivit nåt inlägg här på 127500673573405230 år ?? Olivia, ajjabaja!!     Men vi får väll hoppas att hon kan göra det snart!?   


 

Men nu ska jag äta och sen ta hand om min Milly.




       

Av Matilda Olivia - 11 januari 2012 08:18

Hejj,  nu är jag sjuk igen så idag e jag hemma och det är den längsta dagen i skolan idag så det e ju iallafall tur att jag är sjuk idag, men jag missar ju mycke nu oxå.  Men Olivia får säga vad jag missar och så. 


Men nu så ska jag bara va hemma och göra ingenting typ.  TV:n funkar inte ?  Eller den funkar men INGA kanaler funkar så man kan bara se på film, så konstigt....  Men jaja, man ska ju ändå ligga i sängen och vila, så jag får väll gå och göra det nu då, jag tror jag går till skolan imon, om jag mår bättre då..



               

Av Matilda Olivia - 8 januari 2012 19:09

HejsanHejsan, idag FYLLER JAG ÅR!!  Det får man fira lite med att skriva med rosa text :P  Jag har ju vart hos pappa i helgen och jag är typ frisk nu, bara ganska hostig.  Jag har fått lite olika presenter idag.  En bok, en broch (stav), och 500 kr och 20£ = 200 svenska kr.  Lite pengar från bosse och bosses mamma.  Sen fick jag 3 örhängen, ett armband, ett läppglans/läppsyl, en sjal, en bikini, en platt-tång och en kamera :)  Sen så åt vi en fin och god tårta oxå  


 

Igår på morgonen så va jag lite sjuk (fast hade ingen feber) men jag ville verkligen åka och rida och jag mådde bättre efter en stund så vi åkte upp till Jennylund ändå :D  Då hade jag min sötnos Sessan och vi hade markarbete fast vi fick hoppa ett litet hinder oxå ;)  Sessan va väldigt duktig fast super pigg och det va svårt att bromsa in henne, hon ville bara springa :P  Valentina (en häst där) blev rädd för nåt så då hoppade hon till och skenade iväg en bit och Spencer bakom gjorde likadant och tjejen på honom ramlade av :O fast det gick bra för henne.  Jag va precis bakom Spencer fast Sessan hoppade bara till lite och jag satt kvar.  Näst vecka är det hoppning och vi bestämmde att vi skulle ha ungefär dom hästarna då som vi hade denna lektionen.


Sen så badade vi efter oxå och Diana följde med.


Skolan börjar om 2 dagar :O  Men det ska inte bli såå tråkigt iallafall....


Får man nåt grattis föresten??   

                          //  Matilda  <3


Av Matilda Olivia - 6 januari 2012 16:02

Hej,  idag så mår jag mycke bättre fast jag har ändå vilat lite och så för säkerhets skull.  Vid ungefär 5 så åker vi ju till pappa och eftersom jag mår bättre nu och gör det imon oxå så ska jag rida imon :D  På söndag så får jag nog välja va vi ska göra eftersom  jag fyller år då  


 

Jag vet att det har varit tråkiga inlägg på bloggen denna veckan men olivia har ju åkt skidor och jag har vart/är sjuk.  Jag har inte precis haft nåt att skriva om, det borde ju nog olivia ha när hon kommer tillbaka, massa saker, för hon har ju gjort lite roliga saker iallafall ?  


 

Sen så har jag vart utomhus och bara typ gått på en prummend bara för att jag har vart inne hela veckan och behövde andas frisk luft.  Mmh, det e bara det som jag har gjort idag..


 

P.s Olivia du borde kolla din brevlåda/din post när du kommer hem....  


 

   

   Hahahah.. när jag och Olivia hoppade på studsmatta i sommras  





 

 

 

         




Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards