matildaocholivia

Alla inlägg under januari 2012

Av Matilda Olivia - 5 januari 2012 18:29

Heej, idag har det bara blivit värre....  När jag vaknade hade jag mycke feber och det har jag haft sen i måndags så vi åkte till vårdcentralen igen men det va inget heller, bara förkyling.  Men jag hade/har jätte ont i halsen så vi köpte bra halstabletter på apoteket.  Men jag hoppas att jag blir frisk snart!!  


Och imon så åker jag o jenny till pappa igen för vi va ju hos mamma 2 gånger på rad.  och jag vill ju inte åka nånstans när jag e sjuk....  


Snart så börjar skolan med, den 10 januari ?  Och olivia kommer tillbaka på söndag sa hon.  


Men nu orkar jag INTE skriva mer, jag vill bara sova så min feber går neeeeeeer....


                  

Av Matilda Olivia - 4 januari 2012 17:19

Ska jag börja med en sån här söt sak i slutet av varje inlägg??



     

Och jag har faktiskt gjort den själv :P


 

      //  Ni vet      <3 <3 <3




Av Matilda Olivia - 4 januari 2012 16:41

Host host, Hej....  Jag hostar hela tiden och det e ju inte så kul..  Men jag börjar bli lite friskare nu iallafall, tror jag.  Men jag har lite feber, ont i halsen och ont i hövvet.   Men idag så åkte mamma, jenny och rebecka nånstans och köpte lite saker, för när jag fyller år och mat på McDonald´s. Och då va jag hemma och (som vanligt) bara gjorde ingenting.... Typ såg på TV och sånt..


Asså jag tänker på det här varje gång jag loggar in på bloggplatsen att: Guuud, va bra lösenord jag och Olivia har!!  Asså jag menar det, INGEN kan komma på det!?  Det e såå matildaocholivia-it.  Nu kan ni aldrig komma på det men om jag eller olivia skulle säga det så skulle ni bara: Åhh, men va det bara det!!  Hahah, nu skrattar jag åt det oxå     Jaja, det e iallafall ett BRA lösenord :)



 

   

              Jag och Ruta.



 

                                //  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 3 januari 2012 18:04

HejHej.  Jag har såå tråkigt nu bara för jag e sjuk    Och så kommer jag ha det typ hela veckan :( Men jag blir iallafall frisk tills jag fyller år då, hoppas jag ?  Och så börjar jag rida på Lördag igen oxå så då måste jag ju vara frisk!!  Men jag e lite bättre idag, eller på morgonen fick jag typ ont i hövvet när jag kollade upp,ner eller åt sidorna ? konstigt.... fast det e lite så fortfarande bara att jag har tagit en tablett så det känns ju lite bättre då.  Sen har jag bara sovit och kollat på TV och sånt hela dan.


 

Det har ju regnat ganska mycke idag, iallafall här tror jag ?  Men sen började det snöa :D och det gör det fortfarande, fast det e ju så blött så det smälter när det kommer ner på marken :/  Men man får väll hoppas att snön lägger sig på marken och stannar!!  För det känns ju som om det inte kommer nån snö och sen så blir det typ sommar och så har det inte kommit nåt den vintern....  Men jaja..


        

Typ så här borde det ju se ut nu eller??


 

                                   //  Matilda  <3 







Av Matilda Olivia - 2 januari 2012 20:07

Hejj.  Jag har haft lite "jobbigt" att andas typ sen i lördags och idag va det värre så mamma kom hem från jobbet tidigare och så åkte vi till vårdcentralen men dom sa att jag typ va helt frisk fast bara lite "trööög" i lungorna men att det bara är förkylning.  Men jag fick prova att andas sån där astma-sak för att se om det blev bättre och det blev lite bättre :)  Men han sa att han tror att jag inte har det så jag ska bara vila nu.  Men nu mår jag ganska mycke bättre bara att jag fick lite feber för en stund sen men det är liite bättre nu :)  Så jag hoppas att det e ännu bättre imon!!  


Men iallafall så har jag inte gjort så mycke mer.  Det va bara jag och Jenny hemma idag innan så vi köpte frukost på morgonen för det fanns nästan inget kvar :O  Men imon så ska jag bara ta det lugnt och det ska jag göra resten av vecka för att bli HELT frisk    Olivia är i Orsa och åker skidor tror jag


?


Men nu ska jag se lite på TV....



                                  //  SjukaMatilda  <3




Av Matilda Olivia - 1 januari 2012 18:10

Hej på er!!  Nu har jag kommit hem från pappa.  Diana åkte till sin pappa men Helene sovde över hos oss och då följde deras chiuaua Lilli med så jag och Jenny har lekt med henne ganska mycke :)  Men när vi skulle gå ut med henne så va hon JÄTTE rädd för smällarna :/  Sen så lärde vi henne lite trix och så med kyckling (som hon älskar).  


Sen har jag fått ganska mycke presenter oxå.  Av pappa fick jag lite kläder,en parfym som luktar jätte-gott och en stor toblerone med vit choklad.  Sen av mina släktingar i England så fick jag oxå kläder och 4 till små parfymer   Sen så fick jag ju mina converse, dom är vita :) Av Helene fick jag ridbyxor och en tröjja, och så fick jag lite andra grejjer.  Av våran farfar så fick jenny en jätte fin-gosig-snygg-varm adidas mössa och den va jätte dyr :O  Jag tror nog att jag lånar den av henne ibland :P


 

Jag vet att jag skriver det här typ hela tiden men jag fyller ju år om 1 vecka, den 8 Januari :D


 

   

                      GOTT NYTT ÅR IGEN  


 

                              //  Matilda  <3    






Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards