matildaocholivia

Alla inlägg under oktober 2011

Av Matilda Olivia - 27 oktober 2011 13:08

Tjeeena!! Nu är jag och Matilda i skolan. Snart så har vi idrott.  Vi hittade en jätte-söt bild på en griseknov


 

       Visst är de söööt!?

Av Matilda Olivia - 26 oktober 2011 17:42

Hejsan Svejsan! Jag har inte skrivit på länge, men de är ju därför jag och Matilda har en blogg tillsammans. För nu när jag har varit sjuk så orkar jag inte bolgga och då kan ju Matilda skriva lite istället.

Precis just nu ska jag vara på träning men jag är väldigt förkyld så jag kan inte träna nu. När jag pratar är jag jätte hes och hostar, men jag börjar bli bättre.

Igår va vi på teater med skolan. Den va skit konstig, de va typ ingen som fattade nånting. Oxå kom dom som va på scen och klättrade upp till publiken, och de va en tant/gubbe som kom med sin rumpa på mig och ropade: Ta på mig!!

Jag och Matilda fick panik och skrek och typ mosade Timothy. Sen kastade dom godis till publiken och sen på slutet sa dom att man inte skulle äta de för de va gammalt. Konstigt värre.

Idag i skolan så sa Timothy att om jag gick och köpte två mackor i cafeterian så skulle jag få 4kr. Så jag gick till cafeterian och köpte två mackor och sen när jag hade fått 4kr kom jag på att jag ville ha en macka så jag gick till cafeterian igen och köpte en till macka. Han som stog i cafeterian sa: oj vad du va hungrig då?

Jag började skratta och när jag kom tillbaka så frågade Timothy om jag kunnde köpa en äpplejuice till honom och jag tänkte: varför inte, och gick till cafeterian IGEN och när jag kom fram till han som stog i cafeterian sa han: Aa du vill väll ha en till macka va?

Jag skrattade och sa: nää, äpple juice.

Hahahahah, han trodde nog att jag va riktigt hungrig.     KramKraM!!            /Hungriga Olivia <3

Av Matilda Olivia - 25 oktober 2011 20:05


Hejj,  Jag vet att jag inte har bloggat sen igår men jag har inte orkat.  Men iallafall, idag så hade vi först en ganska kort svenska-lektion och sen vi 09.00 så åkte vi på en teater i nödinge.  Den va inte bra men den va inte jätte-dålig heller.  Eller jag fattade inte riktigt vad det handlade om.  Jag orkar inte berätta allt som hände men det va en tjock tjej, en knäpp kille, en benig tant och en flintskallig gubbe som gjorde massa KONSTIGA saker!!  Typ hade på musik och kastade godis och hoppade upp i publiken och så.  


Sen så åkte vi tillbaka och våran klass äter typ först varje dag, men ändå så fick vi åka bussen som kom sist och va typ 15 minuter sen!!  Så när vi kom fram så hade nästan alla ätit klart, men jaja, strunt samma.  Sen så hade vi bara livskunskap och NO o sen så slutade vi.  Imon så e det ju Onsdag, jag hatar mest onsdagarna när det är skolan för det är den längsta dagen (till halv 4) och dom tråkigaste lektionerna. 


På livskunskapen så pratade vi bara om teatern och på NO:n så fick vi prova att använda en bunsenbrännare (en blå,rund "burk/kastrull" sak) med en slang som gick till en sak som gasen kom ut ifrån.  Det va ganska kul, jag va ju med Olivia.


På fredag så ska jag kanske rida Ruta och på söndag så ska jag provrida en storhäst som jag kanske ska ha som medryttar-häst oxå, så då får jag 2 stycken    Jag vet inte så mycke om den men det är en valack och är 156 cm i mkh (hur lång den är upp till mankhöjden, där hästens hals o rygg möts) och att den bor i Alafors, så det ligger ganska när Ruta ;)   


Det va de som jag har gjort idag.....


Olivia nu får du oxå skriva lite!!


                             



                               /  Matilda  <3

  


               

Av Matilda Olivia - 24 oktober 2011 17:00

Hej,  Idag så har jag bara vart i skolan det har inte hänt så mycke där. Eller jo det har du ju, det händer mycke saker varje dag i skolan men när jag ska skriva det så kommer jag inte på vad som hänt. 


Jaja, idag så ska jag inte rida Ruta, mamma ska prata med annicka så ska jag rida nån gång i veckan. Vi har MASSA läxor denna veckan med, eller 3 stycken.  SO, NO och engelska.  Och dom 3 läxorna ska jag träna på nu....



                         


Har ni märkt att bloggen har blivit bredare?? :D


         /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 23 oktober 2011 13:16

Idag är det ju Söndag.  Jag trodde att jag skulle rida idag men mamma är sjuk så jag ska rida nån gång i veckan.  Så idag så ska jag inte göra nånting. Och därför har jag inget mer att skriva.....            Men om det händer nåt så skriver jag det här    



     /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 22 oktober 2011 22:37

         ........Godnatt!!



  

 

 

     /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 22 oktober 2011 16:07

Heeej,  Idag så har vi köpt skor.  Jag fick ett par svarta i skinn med gooosig päls innuti.  Men jag tänker börja använda dom när det kommer snö eller när det e riktigt kallt ute.  Jenny fick ett par vita skor med riktigt mycke päls i och Rebecka fick typ ett par likadana fast en annan modell.  Sen så kollade vi runt lite i andra affärer och på Gina tricot så köpte jag en fin tröja som e svart och så står det nåt på, kommer inte ihåg vad ;)  Sen tänkte jag köpa en till tröja men jag hann inte hitta nån bra innan min syster blev kissenödig så jag kunde inte köpa nåt mer.  Men jaja, jag fick ju iallafall 1 fin tröja :)      Jag KANSKE tar bild på det vi köpte sen och lägger upp det sen, om jag orkar       Sen så stannade vi på tre hästar i kungälv och köpte en stor påse med hö till mina marsvin. Sen innan vi åkte hem så stannade vi på Mc´Donnalds  :)                          

                                                                                     

Det va de som jag gjorde idag ;)


                           

               

         /  Matilda  <3 









Av Matilda Olivia - 21 oktober 2011 22:58

Godnatt alla, nu ska jag SOVA <3



        



 

 

      /  Matilda  <3 

Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards