matildaocholivia

Alla inlägg under oktober 2011

Av Matilda Olivia - 21 oktober 2011 21:01

Heej, Jag kom inte på nån rubrik så, jaa ni ser ju att jag bara tryckte på nåt.  Men iallafall, nu så ser jag på Idol samtidigt som jag sitter vid datan. Jag brukar göra det :P  Och så äter jag lite chips.


Ni vet ju redan vad jag ska göra på helgen men jag skriver det lite snabbt igen.  Lördag:  Åka och köpa vinter/höst skor och kanske lite andra grejer.   Söndag:  Rida Ruta. 


Jag har inte gjort NÅNTING idag utom att bara sitta vid datan eller vila men jag e ju sjuk så då e det ju inte så konstigt.  Det e konstigt att Olivia inte har bloggat nåt idag??  men hon hade ju feber så hon kanske har legat i sängen hela dan.           


  Asså jag känner att det borde komma upp lite flera bilder men jag orkar inte ta nya, så jag tar bara nån gammal då och då.  Men jag ska säga att mamma (eller jag) får ta lite kort när vi e i stallet på Söndag.

Men nu vet ni iallafall varför det e lite gamla bilder :)


     /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 21 oktober 2011 11:47

Hejjsan    Nu så har jag ju inte gjort så mycke eftersom jag e sjuk.  Men iallafall, Först så satt jag vid datan en stund (ganska länge :P) och sen så gav jag mina marsvin morötter, gurka, blomkåls "blad" och vanlig blomkål.  Och då blev dom glada :D  Sen så åt jag lite m&m´s och efter en stund så märkte jag att jag hade ätit upp lite mer än halva påsen XD För det va så gott.  


 

Om en stund så ska jag nog duscha, (varmvattnet e tillbaka).  För jag har inget annat o göra ;)

 

   Jag tyckte att jag borde lägga upp en bild men jag hittade ingen bra så jag tog bara en gammal ;)     Ser ni Tinka (Olivias hund) i bakgrunden?

 

     /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 21 oktober 2011 08:07

Jag är sjuk :(  Och de e Olivia oxå, hon har feber och jag har ont i halsen och kan typ inte andas (det e täppt i halsen).  Så nu sitter jag här vid datan med min gooosiga morgonrock runt mig och den kommer jag ha på mig hela dan :)   Så nu kan jag blogga lite då och då under hela dagen :)  Fast det borde ju Olivia oxå kunna.  


Imon ska jag, Jenny, Rebecka och mamma köpa skor och lite andra saker, det kommer bli kul   Sen så ska Olivia KANSKE sova över hos mig :P



 

På Söndag så ska jag Rida Ruta med Bella så det kommer oxå att bli kul.  Men nu orkar jag inte skriva mer....                 Heeeeejdåå  <3


 

 

            / SjUkA MaTiLdA  <3 

Av Matilda Olivia - 20 oktober 2011 19:03

Heej,  För en stund sen så kom jag hem från Olivia.  Båda vi har ju redan berättat va vi har gjort under dagen så det behöver jag ju inte gör nu.  Hos olivia så satt vi vid datan en stund för att blogga sen så åt vi hönö-kaka med chokladsås=Gott :)  Det tycker jag att ni borde prova.   Man tar en helt vanlig hönö-kaka macka och smörar den och sen så tar man på choklansås som egentligen är till glass.  Det låter säkert inte gott, det tyckte inte jag heller men det va faktiskt det.


Nu så har jag ätit en muffins och sitter vid datan o ser på TV samtidigt :P  Jag hade tänkt att duscha men varmvattnet funkar inte :( Men mamma sa att hon skulle ringa till dom som kan fixa det så det kommer väll tillbaka snart.  Min mobil är inne på lagning och kommer tillbaka om typ 2 veckor :(  Men den blir ju iallafall lagad :)  Men nu så har jag inget mer o skriva....  Hejdåå!!


p.s.  Olivia o jag tog en bild på våra choklad mackor men hon får fixa det eller så gör jag det när jag får bilden.


             


          /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 20 oktober 2011 15:20

HEJ,  Idag så va vi i skolan och det hände inte så mycke men på rasten innan matten så lurade vi Lucas att det va matte-prov idag och då kom Terese (matte/idrottslärare) och då sa Filip: Eller hur har vi matte-prov idag!? och blinkade med ögat  

Terese: Ehh ja det har vi, Lucas har du inte övat!?                Lucas: Nej men vi har ju inte fått nått!?                                        

hahahahaha, han trodde på de ända tills lektionen börjat, hihihi, busiga vi e.


Sen så hade vi idrott och då så gjorde vi en lek och då trampade Filip på Olivias fot, Men de va bara början. Sen trampade en annan på Olivias ben. Sen sprang Olivia och gled på golvet och fick ett brännmärke på foten.

Ajsing, bajsing inte kul...


När vi va på väg hem från skolan så gick det några killar i 3:an/4:an framför oss och när vi hade gått en liten stund så märkte vi att dom vände sig om och kollade på oss hela tiden.  Dom slutade INTE heller och bara kollade på oss och skrattade.  Till slut så frågade Matilda dom: Va glor ni på!?

Då mumlade en av dom nåt om snygg och pekade på hans kompis. 

Och när vi gick nerför en backe så gömde dom sig bakom en buske och då frågade Matilda: Sitter ni där o kissar??

Dom små pojkarna: Nää, hihihihihi

Sen när vi svängde av efter en stund ropade dom: Hejdå brrrrrrudar.  Typ 4 gånger     Det va lite kul










 

Nu är vi hos Olivia och ska snart äta hönökaka men choklad-sås.  Kanske kommer en bilde sen.

Ha det gött din lilla igelkött...     /Olivia och Matilda <3 
























Av Matilda Olivia - 19 oktober 2011 21:08

Hejsan Svejsan !! Idag har jag varit i skolan, men när jag skriver de menar jag inte att jag går runt helt ensam och har tråkigt, utan jag och Matilda skrattar minst 30 gånger om dagen. Igår t.ex så hade vi livskunskap med min gamla hemkunskapslärare, (hon är tjock, knäpp i hövvet, döv på riktigt, har ingen humor, ser ut som en häxa och pratar långsamt). Då pratade vi om knark och sånt och då sa hon: Då skulle jag vilja ha lite.....

KNARK,  såger en i min klass, och alla börjar skratta. Tanten blir sur och säger att de inte är nåt att skratta åt. Idag när vi berättade den här historien för Andrietta så kom hon gående bakom skåpen och tittade på oss. Jag och Andrietta sprang iväg och skrattade, men Matilda stog kvar och tanten säger: det är okej att ha åsikter, och typ kramar Matilda. Euww.

De va bara ett litet exempel på allt konstigt som händer när jag och Matilda är med. Aja, idag efter skolan kom mamma och hämtade mig så åkte vi till allum och köpte vinter skor och lite annat men jag orkar inte berätta för jag ska snart gå och lägga mig.  God natt!!                                      /Olivia<3



Av Matilda Olivia - 19 oktober 2011 20:27

Hej,  Idag så slutade vi halv 4 och direkt när jag kom hem så hade jag typ 10 minuter på mig att byta om och äta innan mamma skulle köra mig till stallet.    


Jag red med Bella och hennes kompis, kommer inte ihåg va hon heter, nånting på E.  Vi red ut i skogen och Ruta va jätte-Snäll :)  Hon bockade inte eller så.  Det har ju regnat mycke så det va väldigt blött i skogen men det gick bra ändå ;)  Vi skrittade o travade bara fast hennes kompis galopperade uppför en backe när vi travade.  Jag kom hem för ungefär en halvtimma sen.  Jag ska rida på Söndag igen, för på Lördag så tävlar Bella.  Annicka (Bellas mamma), sa att hon tror att Ruta har testat färdigt mig nu (bocka mm).

Fast hon kan ju ändå göra nåt nån gång men det gick iallafall jätte-bra idag     


Imon så är det NO läxförhör/prov, SO läxförhör OCH engelska läxförhör!!  Jag ska träna lite till nu snart men först så ska jag packa ner idrotts-kläderna för det e idrott OCKSÅ!!  På Torsdagar och Fredagar e det alltid mest saker, alla läxor e tills då o så e det idrott dom 2 dagarna med.


Jag LÄNGTAR tills det blir helg :)


        

  Jag vet att det e gamla bilder men jag tog inga nya idag men gör det på Söndag istället ;)



    /  Matilda  <3

Av Matilda Olivia - 18 oktober 2011 21:24

Nu på kvällen så har jag duschat, gjort SO,NO o Engelska läxan och ätit pannkakor :)  Jag red inte Ruta idag men vi bestämmde att jag ska göra det imon vid typ 5 istället ;) 


Ni som bor i Älvängen, eller iallafall i närheten, hörde nog att det åskade o blixtrade.  Inte så kul med dåligt väder!! Hoppas att det e bättre när vi går till skolan imon för imorse när jag och Olivia gick till skolan så (även fast jag hade paraply!!) blev jag blöt över HELA framsidan på benen.  Och på Olivia oxå.  Det tog NÄSTAN halva dagen för det att torka!!    Så man hoppas ju att det inte blir så imon oxå.


Nu så ska jag snart sova men innan så ska jag ge mina överSöta marsvin blomkål och vindruvor :P             



                     



          /  Matilda  <3

Presentation ♥


Hej!
Vi är två tjejer som är födda 98. Vi har lite olika intressen. Läs mer på presentiation!
Kram!

Fråga mig ♥

16 besvarade frågor

Omröstning ♥

Vilken choklad är godast??
 mjölk choklad
 mörk choklad
 vit choklad
 snickers
 mars
 twix
 japp
 kexchoklad
 plopp
 center
 daim
 toblerone
 dumle
 geisha
 bounty

Kalender ♥

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år ♥

Sök i bloggen ♥

Senaste inläggen ♥

Kategorier ♥

Arkiv ♥

Länkar ♥

Besöksstatistik ♥

Översätt ♥

Skriv något i gästboken ♥

Klockan ♥


Ovido - Quiz & Flashcards